Αποκαλυπτικός Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς και χαφ



Ο Ρουμάνος προπονητής απάντησε με... ονόματα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού που του έδωσε και χρόνο να δουλέψει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε γιατί ακόμα οι παίκτες του δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και γιατί πιστεύει πως αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Αξίζαμε απόλυτα τη νίκη. Είχαμε δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο αν και ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν ήμασταν γρήγοροι και δεν κινούμασταν σωστά. Ο Παναιτωλικός είχε καλή οργάνωση στην άμυνα κάτι που το είδαμε και απέναντι στον Πανιώνιο. Παράλληλα προσπαθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αμυντικά και γενικώς ήμασταν προβλέψιμοι. Στο ίδιο διάστημα, δεν είχαμε καλή αντίδραση στη μετάβαση του αγώνα όταν κουβαλούσαμε τη μπάλα για να έχουμε και ένα καλό τελείωμα στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό γιατί τρέξαμε περισσότερο ενώ μας βοήθησε και η αλλαγή του Πέλκα που μπήκε με αυτοπεποίθηση ενώ είχε καλή συνεργασία και με τον Ελ Καντουρί. Η ομάδα ανέβασε την αυτοπεποίθηση της και τον αριθμό των τελικών προσπαθειών με αποτέλεσμα να αυξήσουμε την πίεση. Στο τέλος ήρθε το γκολ και μια νίκη που αξίζαμε. Πήραμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί και μας δίνουν την ευκαιρία στις επόμενες μέρες με ηρεμία να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε. Ξέρω ποια είναι η κατάσταση μας, είναι περίπλοκη, αλλά είναι και λογικό να συμβαίνει αυτό. Τέτοιες νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Σίγουρα πρέπει να αυξήσουμε την ταχύτητα στο παιχνίδι μας αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο. Αρέσει ή δεν αρέσει, αυτό συμβαίνει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το αλλάξουμε».

Για την παρουσία του Βιεϊρίνια: «Οπως και ο Πέλκας πήγε πολύ καλά, έτσι και ο Αντρέ μας βοήθησε. Είναι απίστευτος ο Αντρέ. Οχι μόνο για την ενέργεια και τις κινήσεις του στο παιχνίδι αλλά με την προσωπικότητα του. Χρειαζόμαστε αυτές τις προσωπικότητες και ελπίζω ότι και άλλοι παίκτες θα βγάλουν παρόμοια προσωπικότητα και θα βοηθήσουν την ομάδα. Για να δημιουργήσουμε μια ομάδα, πρέπει να βγάλουμε τις προσωπικότητές μας. Δεν αναφέρομαι στον Βιεϊρίνια μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την παρουσία του σε όλες τις προπονήσεις. Είναι ώριμος και έμπειρος».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Πιστεύω ότι σε 1,5 μήνα όλα θα είναι διαφορετικά και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και την αξιοποίηση του Πρίγιοβιτς. Εχει πίσω του έναν παίκτη-κλειδί που είναι ο Ελ Καντουρί και περιμένω τη συνεργασία τους. Παράλληλα θα ανέβουν και άλλα παιδιά. Ξέρετε για τον Πρίγιοβιτς, δεν είναι εύκολο να νιώθει πανέτοιμος, έχει παίξει όλα τα παιχνίδια ενώ στη διακοπή δεν μπορούσα να δουλέψω μαζί του γιατί έλειπε στην Εθνική. Σκόραρε, μας έδωσε τρεις πόντους και είναι καλό και για αυτόν».

Για τις συνεχείς αλλαγές στα χαφ: «Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη χημεία. Παράλληλα οι παίκτες που ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έφεραν ποιότητα αλλά πρέπει να έρθουν σε καλή κατάσταση και να τους προστατέψω. Θα πρέπει να τους προετοιμάσω για να παίξουν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Σε ότι αφορά τον Κάνιας, έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού και στη Ριζούπολη έδειξε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην ταχύτητα. Για τον Τσίμιροτ; Δεν ήταν καλά πριν τη διακοπή. Αλλά αυτές τις τελευταίες μέρες δούλεψε καλά και μου έδειξε ότι μπορεί να παίξει και πιστεύω ότι στο ματς ήταν από τους καλύτερους».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown