Και εγένετο το PAOK TV!


Τι αλλάζει τηλεοπτικά για τον Δικέφαλο του Βορρά
Το PAOK24 ενημέρωσε για το τι θα ισχύσει αναφορικά με την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολιμπίκ και πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Σε μια εποχή που οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει ένα βήμα μπροστά και προσφέρει πρόσβαση στην… Τούμπα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης!

Η νέα πλατφόρμα του PAOK TV, ένα κάνει πρεμιέρα είναι γεγονός και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό (εκτός Ουκρανίας), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Πέμπτη 3/8, 21:00 ώρα Ελλάδας) σε ποιότητα Full HD μέσω της ειδικής πλατφόρμας tv.paokfc.gr.

Εύκολα και αποτελεσματικά, με μόλις € 1.99, απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet και πάρτε μια γεύση από το μέλλον!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους κατοίκους του εξωτερικού καθώς η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Ελλάδα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τo COSMOTE TV.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325 (απο σήμερα μέχρι τις 21:00 και αύριο ως τη λήξη του αγώνα).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos