Χωρίς Κλάους με Ολιμπίκ

Μ’ άλλο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Στο Κίεβο ήταν ο Ντόριαν Λεβέκ που τέθηκε νοκ άουτ, τώρα ήταν η σειρά του Στέφανου Αθανασιάδη.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε από την προπόνηση και το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Europa League.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφορούσε την τακτική και πιο συγκεκριμένα την συνολική αμυντική λειτουργία και την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Ειδική εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.
Οι Ντόριαν Λεβέκ, Ζέλικο Μπρκιτς , Γιάννης Μυστακίδης , Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον αγώνα με την Ολιμπίκ είναι οι: Ρέι , Μελίσσας , Λέοβατς , Πούγγουρας , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White