Σαββίδης: ''Να πεθάνετε για τον ΠΑΟΚ''

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τονίζοντάς τους πως πρέπει να πεθάνουν για τον ΠΑΟΚ και πως ο ίδιος είναι δίπλα τους.  

Αναλυτικά 
«Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για τους στόχους μας. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα»
«Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες άνθρωποι. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας .Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα».
Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για εσάς. Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον Σύλλογο. Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη».Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τονίζοντάς τους πως πρέπει να πεθάνουν για τον ΠΑΟΚ και πως ο ίδιος είναι δίπλα τους.  

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής