Διπλή πρόταση για Ελ Καντουρί


Δυο επίσημες προτάσεις στην διοίκηση της Εμπολι, κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Ελ Καντουρί.

Μετά τις επαφές που είχε με τους Ιταλούς ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίνο Ραιόλα και την θετική απάντηση της Εμπολι για την παραχώρηση του παίκτη στον Δικέφαλο, ήταν η σειρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε δυο προτάσεις στον ιταλικό σύλλογο. Αρχικά ο Δικέφαλος προτείνει την αγορά του 26χρονου μεσοεπιθετικού προσφέροντας 1.200.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Εναλλακτικά ανοίγει συζήτηση για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς που θα της επιτρέπει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ελ Καντουρί αντί 1.200.000 ευρώ, μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ο Δικέφαλος αφήνει στην διακριτική ευχέρεια των ιταλών την απόφαση για την μετακίνηση του παίκτη που πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Ελλ Κανουρί όχι μόνο έχει ενημερώσει την Εμπολι για την μετακίνηση του ΠΑΟΚ, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 3 ετών με τους Κυπελλούχους Ελλάδας έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ ετησίως συν τα μπόνους που θα εισπράττει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά των Ιταλών και πιθανότατα η οριστική εξέλιξη που θα φέρει τον Ελ Καντουρί στην Τούμπα.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White