«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και την λευκή ισοπαλία των «ασπρόμαυρων» με τους Βοιωτούς παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ξεκινήσαμε, χωρίς αυτοπεποίθηση. Κάναμε κάποια λάθη μας προκάλεσε έκπληξη το πόσο επιθετικός ήταν ο Λεβαδειακός. Παίζοντας βαθιές μπαλιές μας οδήγησε πίσω. Βήμα βήμα επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη γιατί παίξαμε αργά, δεν αλλάζαμε γρήγορα την μπάλα και δεν χρησιμοποιήσαμε τον χώρο κάτι που έδινε την δυνατότητα να οργανωθεί ο αντίπαλος.
Το δεύτερο μέρος ήταν πάνω κάτω το ίδιο πιέσαμε όμως τον Λεβαδειακό. Ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ρήγματα. Είναι σημαντικό σε αυτά τα ματς όταν έχεις μια ευκαιρία να σκοράρεις, εμείς δεν το κάναμε όταν είχαμε 2-3 ευκαιρίες. Είχανε και αυτοί 2 ευκαιρίες, ήταν δύσκολο για εμάς είχαμε δύσκολο ματς την Πέμπτη και δύσκολο σήμερα.
Για να μαι ειλικρινής δεν είμαστε έτοιμοι θέλουμε χρόνο, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Σε αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε θέληση για να παλέψουμε, γιατί αυτή θα μας δώσει τα αποτελέσματα».
Πότε θα δουμε τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;
«Δεν είναι εύκολο να σας δώσω ένα χρονικό περιθώριο αυτή τη στιγμή, Ξέρω πως ο χρόνος θα δουλέψει για εμάς, Θέλω διαφορετική προσέγγιση στην αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος γιατί παίζοντας κάθε 3 μέρες δεν μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε. Με τους Μάτος, Πέλκα και Κάνιας στο σύνολο μπορούμε να προσαρμοστούμε καλύτερα σε κάθε κατάσταση. Σε αυτό το ματς μας έλειψαν κάποιες επιταχύνσεις στο κέντρο. Δεν μιλάω για παίκτες μιλάω γενικά. Πρέπει να αλλάξουμε το θέμα της αποφασιστικότητας και να βρούμε ισορροπία».
Για τις αλλαγές που έκανε είπε:
«Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακ κινούνταν ανάμεσα στις γραμμές δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε γιατί δεν είχαμε την έμπνευση και γιατί ο Λεβαδειακός ήταν καλά οργανωμένος. Δεν υπήρχε άλλη λύση αυτή τη στιγμή γιατί ο Πέλκας έλειπε και γιατί ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος στο θέμα φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο μέρος επέλεξα να βάλω παίκτες σαν τον Τζάλμα και τον Μπίσεσβαρ για να ανοίξουμε τις γραμμές και να δημιουργήσουμε ρήγματα στα άκρα. Όσον αφορά τον Κρέσπο ήθελα να δώσω ισορροπία στην ομάδα γιατί είχαμε τον Λημνιό που είναι νεαρός και ήθελα να μας βοηθήσει και στις στημένες φάσεις. Ο Κρέσπο στα δεξιά μας βοήθησε στην άμυνα, απλά μας έλειψε κάτι μπροστά από αυτόν».
Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα με τα εκτός έδρας ματς;
«Δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, γιατί τώρα ήρθα. Το γκρουπ είναι το ίδιο με πέρυσι πάνω κάτω. Πιστεύω πως χρειαζόμαστε δουλειά, όταν πας στα αποδυτήρια θα καταλάβαινε κανείς πως οι παίκτες θέλανε την νίκη και αυτό είναι το καλύτερο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μακριά από την Τούμπα να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες. Όλα όμως θα έρθουν βήμα-βήμα».
Για την μεταγραφή του Κλάους στην Μακάμπι τόνισε:
«Έγινε μια συζήτηση ανάμεσα στον Κλάους και την διοίκηση, τον εκτιμώ και τον αγαπώ ως παίκτη. Αν παιρνόταν η απόφαση να μείνει θα ήμουν χαρούμενος. Αν φύγει πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτή τη θέση, Ξέρει ότι τον εκτιμώ γιατί έχουμε μιλήσει».
Για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε την ζωή του σήμερα ανέφερε:
«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, θέλαμε να νικήσουμε για να του την αφιερώσουμε, αυτές είναι οι πραγματικές τραγωδίες της ζωής, όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε, είμαστε κοντά στην οικογένεια του».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White