Ελπίζει για Σαμπράνο!

Ο Κάρλος Σαμπράνο παραμένει ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και οι Κυπελλούχοι τις τελευταίες ώρες «δίνουν τα ρέστα τους», για τον Περουβιανό.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη αλλά τις προηγούμενες ημέρες το θέμα είχε «σκαλώσει» εξαιτίας της στάσης της Ρούμπιν Καζάν. Οι Ρώσοι είχαν υψηλές απαιτήσεις και ενώ ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αρνητικός σε περίπτωση δανεισμού του παίκτη, τελικά έγιναν συζητήσεις και για δανεισμό.

Ωστόσο η Ρούμπιν, δεν ήθελε να καλύψει μεγάλο μέρος από το ετήσιο συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού, που ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Έτσι λοιπόν η περίπτωση του «σκληροτράχηλου» παίκτη, πήγε για λίγο στην άκρη.
Το γεγονός όμως ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς απέρριψε την πρόταση του Λούμπος Μίχελ, που ήταν ο Σλοβάκος Νόρμπερτ Γκιομπέρ και η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη, για έναν παίκτη που πραγματικά θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα, έφερε στο προσκήνιο ξανά την περίπτωση του Σαμπράνο.
Έτσι Ρούμπιν Καζάν και ΠΑΟΚ έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πλέον έχουν βρει κοινό σημείο. Οι Ρώσοι έριξαν τις απαιτήσεις τους και παραχωρούν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Σαμπράνο δέχεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη με πολύ λιγότερα απ΄ όσα αμείβεται τώρα στη Ρούμπιν.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, το θέμα παραμένει δύσκολο αλλά οι πιθανότητες να γίνει τελικά αυτή η μεγάλη μεταγραφή έχουν αυξηθεί λίγο… Η αγωνία συνεχίζεται.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White