«Επαφές ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τα ιταλικά ΜΜΕ, να αναφέρουν πως ο Δικέφαλος ξεκίνησε επαφές με την Έμπολι για την μεταγραφή του 26χρονου Μαροκινού μέσου.
Όπως σημειώνει μάλιστα σε ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα «La Nazione», για τον Καντουρί ενδιαφέρον έδειξε και η Σαμπντόρια, όμως οι «ασπρόμαυροι» αυτοί τη στιγμή δείχνουν το φαβορί για την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή έχοντας ξεπεράσει όλους τους ανταγωνιστές στην κούρσα για τον παίκτη.

Το δημοσίευμα της «La Nazione», σημειώνει πως ακόμη δεν έχει υποβληθεί συγκεκριμένη προσφορά από τον ΠΑΟΚ στην Έμπολι, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.
O Ελ Καντουρί που είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, την περσινή σεζόν κατέγραψε 5 συμμετοχές με την φανέλα της Νάπολι στο πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ τον Γενάρη πήρε μεταγραφή για την Έμπολι σημειώνοντας 15 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ.
Ο υποβιβασμός ωστόσο της ιταλικής ομάδας στην Serie B, κάνει την παραμονή του Μαροκινού διεθνή, αδύνατη με τον ΠΑΟΚ να δείχνει έτοιμος να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση.
πηγη:

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White