Ο μέσος που λείπει και η οργανωμένη επίθεση


Ο ΠΑΟΚ παρά την νίκη - πρόκριση δεν ήταν τόσο καλός και εχτές και για την δεδομένη χρονική περίοδο είναι λογικό. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, ''κακά τα ψέματα'' πρέπει να βελτιωθεί γιατί ταλέντο υπάρχει, όμως πρέπει να προστεθούν κάποιες μονάδες που θα την ''απογειώσουν''. 
Ο ΠΑΟΚ χτες ξεκίνησε το παιχνίδι με όρεξη και με ''κινητήριους μοχλούς'' τους Κάμπος και Μπίσεσβαρ απειλούσε τους Κροάτες. Έχασε ευκαιρίες, μέχρι το 15' - 20' κάπου εκεί η Ολιμπίκ πήρε μερικά μέτρα και έδειξε πως μπορεί να απειλήσει, της έλειπε όμως αυτό το ''κάτι''. Στο 24' ήρθε το 1-0, σε ένα σημείο του αγώνα όπου οι παίχτες της Ολιμπίκ ήταν ψηλά ο Μπίσεσβαρ έκανε βαθιά μπαλιά στον Μακ ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια έγραψε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τους ''ασπρόμαυρους'' ήρθε από ένα εξαιρετικό σουτ του Τσίμιροτ. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε ρυθμούς και απλά διαχειρίστηκε ο ματς. 

Το θέμα είναι (το γράψαμε και χτες) πως ο ΠΑΟΚ έχασε τον έλεγχο του ματς όταν βγήκε το Κάνιας, ένας ποδοσφαιριστής που τρέχει συνεχώς αλλά δεν κάνει την διαφορά. Έκανε όμως αισθητή την απουσία του.  

Τα γκολ του ΠΑΟΚ... 

Κάτι άλλο που πρέπει να προβληματίσει και ο ΠΑΟΚ θα το βρει μπροστά του είναι ότι η ομάδα, τα δύο γκολ που σημείωσε τα έβαλε με ατομική ενέργεια του ΜΑΚ σε ανοιχτό χώρο και με ένα σουτ του Τσίμιροτ. Δεν σκόραρε δηλαδή και δεν απείλησε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. 

Κεφάλαιο μέσος.. 

Έχει ''μαλλιάσει'' η γλώσσα μου να λέω πως ο ΠΑΟΚ θέλει ένα μεγάλο αμυντικό χαφ. ένα ποδοσφαιριστή από τον οποίο θα βοηθηθεί κυρίως ο Μπίσεσβαρ και συνολικά όλη η ομάδα. Γιατί ο Μπίσεσβαρ αναγκάζεται να γυρίζει πολύ πίσω να πάρει μπάλα.

Χρήστος Δαϊρετζής

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Χρήστος Δαϊρετζής