Βιεϊρίνια με... εντολή Σαββίδη

Ο ΙΒάν Σαββίδης εμφανίζεται να "άναψε το πράσινο φως" για να προχωρήσει η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

ΟΠορτογάλος άσος έχει επιστρέψει γαι τα καλά στην καθημερινότητα του Δικεφάλου και τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Τούμπα πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ολοένα κι εντείνονται. 

Μάλιστα πλέον και ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έδωσε το "ok" για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πορτογάλο και τη Βόλφσμπουργκ, όπως αναφέρει η "Sportime". 
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να μίλησε με τους συνεργάτες του στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ σε επικοινωνία που είχε μέσω skype πριν λίγες ημέρες με τους Μίχελ και Στανόγεβιτς, ο Βιεϊρίνια αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης. 
Ο Σαββίδης ζήτησε να μάθει όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες της υπόθεσης και ρώτησε κυρίως τον Σέρβο τεχνικό αν τον θέλει στον ΠΑΟΚ κι αν πιστεύει πως η απόκτησή του θα βοηθούσε το έργο του. Η απάντηση του Στανόγεβιτς ήταν πως ο 31χρονος μπακ/χαφ είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θέλει και πως με αυτόν ο ΠΑΟΚ μπορεί να στοχεύσει στην πρωτιά. 
Πλέον εξάλλου κι ο Πορτογάλος εμφανίζεται να έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να συζητούν για τριετές συμβόλαιο. Όσο για τη Βόλφσμπουργκ είναι κι εκείνη σαφώς πιο διαλλακτική κι έχει πέσει κατά πολύ από τα 2,5 εκατ. ευρώ που αρχικά ζητούσε. 
πηγη:Sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White