Λέοβατς: «Μπορεί την πρόκριση η Ριέκα, σε μεταβατικό στάδιο ο Ολυμπιακός»


Σοβαρές ελπίδες για πρόκριση επί του Ολυμπιακού έχει η Ριέκα σύμφωνα με τον μπακ του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο.


Τη γνώμη του για το ζευγάρι, Ολυμπιακός-Ριέκα, για τα play offs του Champions League ανέφερε ο Μαρίν Λέοβατς σε Μέσο της πατρίδας του και θεωρεί ότι η πρώην ομάδα έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση.

Ο Κροάτης μπακ ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» επένδυσαν χρήματα το φετινό καλοκαίρι, αλλά και ότι παράλληλα βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο.

«Σίγουρα η Ριέκα θα μπορούσε να έχει έναν πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά νομίζω πως έχει την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και έχει επενδύσει πολλά χρήματα, αλλά είδα και τα δύο παιχνίδια του με την Παρτιζάν και δεν έπαιξε καλά, δεν λειτούργησε όπως τον ξέρω», σχολίασε στο «narod.hr».



Για τους Πειραιώτες, ανέλυσε: «Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ψηλά, γιατί στην Ελλάδα στο 80% των παιχνιδιών του, όπως και στα δικά μας, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, πραγματικά υπάρχουν λίγες ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους. Στην επίθεση παίζει σε υψηλό επίπεδο και είναι τεχνικά δυνατός , όμως ξέρω και την Ριέκα και νομίζω πως μπορεί να βρει την απάντηση σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ποιοτικά ο Ολυμπιακός είναι ίσως λίγο πιο ψηλά από τη Σάλτσμπουργκ, κάτι που σημαίνει πως η Ριέκα μπορεί να τα καταφέρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos