Κρίσιμη επαφή με τη Nova

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μία ανοιχτή κόντρα της Super League με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. 
Το συνδρομητικό κανάλι αρχικά ζητούσε σημαντικές μειώσεις στα χρήματα που πληρώνει (ήθελε να δώσει 18% λιγότερα) και τελικά έφτασε να μιλάει για «διαζύγιο», χωρίς να είναι συναινετικό αλλά και χωρίς να θέλει να πληρώσει τις προβλεπόμενες ρήτρες σε περίπτωση μίας τέτοιας μονομερούς ενέργειας.
Η Super League θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα του πιθανού «διαζυγίου» (διαμηνύοντας ότι υπάρχουν ρήτρες που θα πρέπει να πληρώσει το κανάλι αν θέλει να διακόψει τη συνεργασία) και σήμερα (17/7) έχει προγραμματισμένες επαφές με τη Nova, οι οποίες είναι πολύ κρίσιμες για το τηλεοπτικό μέλλον του πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι εάν τελικά μπορούν (ή όχι…) οι δύο πλευρές να βρουν τη χρυσή τομή για να υπάρξει μία νέα συμφωνία.
Το ενδεχόμενο της οριστικής ρήξης είναι όμως επίσης πιθανό, καθώς δύσκολα θα υποχωρήσει η Super League σε όλες τις απαιτήσεις της Nova, η οποία θέλει και μείωση στα χρήματα που πληρώνει, και αλλαγή στη δομή του πρωταθλήματος και στον αριθμό των ομάδων και αλλαγή στα play off.
Την Τετάρτη (19/7) υπάρχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναδείξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς και όλες τις αλλαγές. Ήδη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν συναινέσει στην κατάργηση των play off! Από την άλλη η Nova ζητάει ακόμη και ο πρωταθλητής να βγαίνει από τα play off, κάτι στο οποίο είχαν συμφωνήσει πριν λίγους μήνες και οι ομάδες, αλλά άλλαξαν γνώμη.
Όπως και να έχει η συνεργασία των δύο πλευρών βρίσκεται στον αέρα και το θέμα φαίνεται ότι θα τραβήξει και όλη την εβδομάδα που ξεκίνησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White