Μίχελ για Σάχοφ

Για την περίπτωση του Εβγέν Σάχοφ και την πορεία του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αναφέρθηκε ο Λούμπος Μίχελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας.
Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «όταν ο Σάχοφ ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν λίγο… αποσυναρμολογημένος. Στη συνέχεια, μετά από 6-7 μήνες, άρχισε να εργάζεται πολύ σκληρά για τον εαυτό του στο πλάνο που είχε καταστρώσει η ομάδα και απέδωσε καρπούς η συνεργασία μας μαζί τους.

Ο Σάχοφ είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο πολύ καλά, παίζει γρήγορα, με ένα πάτημα. Στην Ελλάδα, όπου παίζουμε το 70-80% των αγώνων εναντίον αντιπάλων, που καλύπτουν εντελώς όλες τις ζώνες, είναι πολύ αναγκαίοι παίκτες όπως ο Σάχοφ.
Ο Σλοβάκος μίλησε και για το ματς της Τούμπας με την Ολιμπίκ: «Δεν κρύβω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και ακριβότεροι. Αλλά τα χρήματα δεν παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θεωρείται το φαβορί του ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White