Τα δεδομένα για Χαραλαμπόπουλο

Μετά την απόκτηση του Κέβιν Ντίλαρντ, που αποτελούσε πολύ σημαντικό στόχο για τον νέο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, οι επιτελείς της ομάδας ασχολούνται με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που απασχολούν.
Μία από αυτές είναι εδώ και καιρό αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Όλα αυτά είναι γνωστά, όπως γνωστή είναι κι η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον νεραό φόργουορντ και τον προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου. Η συνεργασία τους στην Εθνική Νέων όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική κι ο 42χρονος κόουτς θα τον ήθελε στους «ασπρόμαυρους».
Έτσι, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο, θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί κι ο δανεισμός του Χαραλαμπόπουλου για τον οποίο αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται.
Ο Δικέφαλος τον έχει στη λίστα του κι είναι πολύ πιθανό ο Παπαθεοδώρου να παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην απόκτησή του. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν σύντομα μετά και την εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ για τον δανεισμό του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει καλά τα πλεονέκτηματα που θα έχει για την καριέρα του ενδεχόμενη μετακόμιση στην Πυλαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White