Προχωρούν μαζί για τα τηλεοπτικά οι «Big 4»

Μπροστά σε μια ιστορική σύμπραξη με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση και του δικού τους φέρεται πως βρισκόμαστε με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν στα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Oι τέσσερις μεγάλοι δεν μένουν μόνο στην κοινή θέση απευθυνόμενοι στη Nova για να βρεθεί μια λύση στο θέμα που έχει προκύψει για τα τηλεοπτικά αλλά έχουν και άλλες «συζητήσεις». Φέρονται να έχουν συμφωνήσει ότι απαιτείται μια αναβάθμιση στο προϊόν και έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τις επαφές για να χαράξουν από κοινού ένα στρατηγικό σχέδιο με πολυετή ορίζοντα.


Στόχος είναι να μπορέσουν να αναβαθμίσουν το προϊόν και φυσικά να το «πουλήσουν» σε καλύτερη τιμή γιατί εκτιμούν ότι με την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσουν να πιάσουν ούτε 15 εκατ. στην επόμενη διαπραγμάτευση.
Μάλιστα, αρχικά έχουν συμφωνήσει για την αλλαγή συμπεριφοράς που θα πρέπει να υπάρξει από το νέο πρωτάθλημα, ενώ έχουν αρχίσει επαφές με ενδιαφερόμενους για να προετοιμάσουν το έδαφος για μια καλή συμφωνία το 2018.
Έτσι έχουν συζητήσεις με ψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον ΟΤΕ TV αλλά και με άλλον έναν «ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό πάροχο», ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι από το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White