Εκδικάστηκε η προσφυγή ΠΑΟ για το -6 του ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε η αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΠΑΟΚ να ισχύσει για τη νέα σεζόν και όχι για τα πλέι οφ που ολοκληρώθηκαν! Σήμερα και η τελευταία προσπάθεια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό.

Εκδικάστηκε την Τρίτη (11/7) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας από την Super League.

Επί της ουσίας, η θέση των «πρασίνων» είναι ότι η αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΠΑΟΚ λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, κακώς έγινε από την βαθμολογία των πλέι οφ και πως θα έπρεπε –βάσει του σκεπτικού τους- οι βαθμοί να αφαιρεθούν από το νέο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με -6!
Το επιχείρημα του «τριφυλλιού» είναι ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον «δικέφαλο του Βορρά» βγήκε μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, ωστόσο να θυμίσουμε ότι η βαθμολογία επικυρώθηκε αργότερα.
Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας!
Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, επίσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εκδικάζονται οι προσφυγές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις ποινές που τους έχουν επιβληθεί για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.
Οι δύο δικέφαλοι ελπίζουν σε μείωση των ποινών τους, οι οποίες να θυμίσουμε ότι είναι: Για τον ΠΑΟΚ αφαίρεση 6 βαθμών, 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 282.500 ευρώ πρόστιμο και για την ΑΕΚ 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 170.000 ευρώ πρόστιμο.
Και αυτές οι αποφάσεις πιθανότατα θα εκδοθούν απόψε
πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White