Μίχελ: «Πολύτιμος ο Μακ, φέραμε 15 με 20 γκολ»


Την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ εξέφρασε σε δηλώσεις του σε σλοβακική ιστοσελίδα ο Λούμπος Μίχελ.

Μιλώντας στην cas.sk ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός θα έχει ανάλογη προσφορά με την πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ:
«Οι διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ κύλησαν ικανοποιητικά. Μιλήσαμε στα ρωσικά, ξέραμε ότι είναι πιο εύκολο έτσι. Δεν ήταν περίπλοκο. Ηταν μια συμφωνία επωφελής και για τις δύο πλευρές. Η Ζενίτ συνειδητοποίησε πως όσο ο Μακ δεν αγωνίζεται θα πέφτει η τιμή του. Ενώ στο δικό μας πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την Ευρώπη, η τιμή του μπορεί και πάλι να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Είναι ένας γάμος με συμφέρον και για τις δύο ομάδες».

Για την οικονομική συμφωνία με τη Ζενίτ: «Χρηματοοικονομικά θέματα δεν θέλω να σχολιάσω. Έχουμε μια συμφωνία στο επίπεδο των προέδρων των δύο συλλόγων».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Μακ στον ΠΑΟΚ: «Για εμάς είναι ένας πολύτιμος παίκτης. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως στην ενδεκάδα. Πιστεύω πως φέραμε 15 με 20 γκολ, όσα δηλαδή μας είχε συνηθίσει όταν ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής μας».
paokrevolution

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos