Το video - φωτιά του Στανόγεβιτς!


Στανόγεβιτς και Παρτίζαν, είναι οι δυο έννοιες -πλέον- ταυτόσημες. Ο Ερυθρός Αστέρας μοιάζει και για τους δυο κάτι απόλυτα ξένο, κάτι εντελώς εχθρικό.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, κανένας προπονητής δεν αγαπήθηκε και δεν απόλαυσε το σεβασμό στην πρόσφατη ιστορία της Παρτίζαν περισσότερο από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος μοιάζει να είναι ο απόλυτος ήρωας των "ασπρόμαυρων" του Βελιγραδίου.

Η λατρεία προς το πρόσωπό του ενισχύθηκε και από το γεγονός πως ο Στανόγεβιτς έδειξε να είναι το απόλυτο αφεντικό στις αναμετρήσεις με την... μισητή αντίπαλο, με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Σε συνολικά έξι αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο 43χρονος τεχνικός χαμόγελασε τις πέντε και ηττήθηκε μόλις μια φορά από τους "ερυθρόλευκους". Κάθε νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ήταν για εκείνον μια προσωπική δικαίωση, μια ακόμη κερδισμένη "μάχη" σε έναν ανελέητο "πόλεμο" που χωρίζει τη Σερβία στα δύο.

Η καρδιά του αμιγώς... ασπρόμαυρη, ήξερε ακριβώς τον τρόπο να βάλει το μαχαίρι στα δόντια των παικτών του και να τους ρίξει στον αγωνιστικό χώρο και μετά όλοι μαζί να γίνουν ένα... κουβάρι στα αποδυτήρια.

Μια τέτοια στιγμή έκστασης στα αποδυτήρια της Παρτίζαν θα τον κρατήσει και μακριά από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.

Το ημερολόγιο δείχνει 2014 και ο Στανόγεβιτς είναι ο "εκλεκτός" της Ομοσπονδίας για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Και τότε... κάνει την εμφάνισή του ένα video από τους πανηγυρισμούς των "ασπρόμαυρων" του Βελιγραδίου.

Ανάμεσά τους και ο 43χρονος τεχνικός. Όλοι μαζί πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και φωνάζουν συνθήματα για την... πόρνη. Το video αναπαράγεται σε χρόνο ρεκόρ από όλα τα μέσα και η Ομοσπονδία ακυρώνει την προφορική συμφωνία με τον Στανόγεβιτς.

Αν του στοίχισε; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε αυτό που πραγματικά πρεσβεύει και αγαπά: "Είμαι χριστιανός ορθόδοξος οπότε δεν μπορώ να μισήσω κανέναν, αλλά νιώθω μια έχθρα για τον Ερυθρό Αστέρα" θα πει με αφοπλιστική ειλικρίνειά σε μια από τις συνεντεύξεις του.

Videos:


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos