Ο Χουάντε Ράμος και οι άλλοι…


Ο Χουάντε Ράμος είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, που αναζητεί προπονητή με δεδομένο το τέλος της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ιβιτς.

Το τελευταίο 10ημερο ο Λούμπος Μίχελ εξέτασε πολλές περιπτώσεις προπονητών που προτάθηκαν στον Δικέφαλο, πριν καταλήξει στην λίστα των «εκλεκτών» την οποία έχει κοινοποιήσει στον Ιβάν Σαββίδης.

Ένας από αυτούς είναι ο Χουάντε Ράμος. Ο 62χρονος πολύπειρος τεχνικός, βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2016. Τελευταία δουλειά του Ισπανού προπονητή ήταν η Μάλαγα ενώ έχει δουλέψει και σε Ντνίπρο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Μπέτις και Βαγιεκάνο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο τεχνικό, που ζητά ως αποζημίωση ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ, για κάθε χρόνο παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Παράλληλα βέβαια, γίνονται επαφές και με τους υπόλοιπους τεχνικούς που… κέρδισαν μια θέση στην λίστα του ΠΑΟΚ.

Στην λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Ράζβαν Λουτσέσκου της Ξάνθης (θεωρείται επιτυχημένος και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου.

Για διάφορους λόγους, παρότι προτάθηκαν ή εξετάστηκαν, «κόπηκαν» οι Μάρκεβιτς, Ρεμπρόφ, Πάολο Σοόυζα, ονόματα που απασχόλησαν, μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ήταν μια περίπτωση με την οποία ασχολήθηκαν στην Τούμπα, αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων ο Αργεντίνος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και όχι να παραμείνει στην ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί ότι, ψηλά στις προτιμήσεις του ΠΑΟΚ υπάρχουν δύο ακόμη Ίβηρες τεχνικοί, που φαίνεται πως είναι φαβορί για την αντικατάσταση του Βλάνταν Ίβιτς στο πάγκο των Κυπελλούχων.

Ο Μίχελ καθημερινά ενημερώνει για τις επαφές του (δεν έχουν σχέση μόνο με την αποζημίωση των προπονητών αλλά και την φιλοσοφία τους), τον Ιβάν Σαββίδη που θα λάβει την τελική απόφαση, βασιζόμενος φυσικά στις εισηγήσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα συμφωνήσει εκ των προτέρων με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της νέας περιόδου.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White