Ο Ρέμπε για Βιεϊρίνια!

Ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια και ότι εισηγήθηκε την μεταγραφή του Πορτογάλου στον Δικέφαλο αλλά την ίδια ώρα εξήγησε ότι είναι μία δύσκολη υπόθεση.
Όχι φυσικά μόνο λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του πρώην παίκτη του Δικεφάλου αλλά και εξαιτίας της Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» αναμένεται να είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους και ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ Όλαφ Ρέμπε δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα βάλουμε τον Βιεϊρίνια στην μεταγραφική μας λίστα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με εμάς. Δεν έχουμε πει πουθενά ότι πωλείται».
Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι η Βόλφσμπουργκ, δεν πρόκειται να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Αντίθετα θα… ρίξει όλα τα χαρτιά της στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, παρόλο που γνωρίζει ότι ο Βιεϊρίνια μπορεί να υπογράψει τον Δεκέμβριο, με όποια ομάδα θέλει για τη σεζόν 2018-2019, χωρίς να πάρει χρήματα η γερμανική ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White