Ανοιχτή γραμμή ΠΑΟΚ-Μακ-Ζενίτ

Το θέμα απόκτησης γκολκίπερ, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ που παράλληλα ασχολείται με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα.
Όπως αποκάλυψε η εβδομαδιαία εφημερίδα FORZA, ο Λούμπος Μίχελ έχει έρθει σε επαφή με τον διεθνή Σλοβάκο και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού από την Ζενίτ Πετρούπολης στην οποία ανήκει.
Η αλλαγή προπονητή στην Ζενίτ (ο Μαντσίνι αντικατέστησε τον Λουτσέσκου), πιθανολογείται ότι θα μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του Σλοβάκου στους αγώνες της ρώσικης ομάδας.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μακ, έδειξε ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Οι επαφές του Μίχελ με τον Μακ και τους επιτελείς της Ζενίτ, ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία που θα επιτρέψει στον Σλοβάκο να παίξει ξανά στην Τούμπα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, απεσταλμένος του Μίχελ και του ΠΑΟΚ χειρίζεται την υπόθεση τις τελευταίες ώρες με προοπτική να ολοκληρωθεί το deal. Ο Μακ είναι ενημερωμένος για τις κινήσεις του Δικεφάλου και απόλυτα σύμφωνος, γνωρίζοντας ότι στην Τούμπα θα τύχει θερμής υποδοχής από τον κόσμο αλλά και του περιβάλλον του ΠΑΟΚ.
Τα δυο θέματα που συζητούν ο ΠΑΟΚ και η Ζενίτ είναι το ύψος του συμβολαίου που καλύψει ο ΠΑΟΚ για τον Μακ καθώς και το ύψος της ρήτρας που θα αναφέρεται στο συμβόλαιο, για το ενδεχόμενο που ο Δικέφαλος θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα επιστροφής του Μακ που στην Τούμπα -για πολλούς και διάφορους λόγους- θεωρείται ιδανική επιλογή για να καλύψει τις απαιτήσεις του Στανόγεβιτς αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον Δικέφαλο.

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White