Επαναλαμβάνεται η έφεση!

Σε… επανάληψη οδηγείται η έφεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, όπου πρωτόδικα ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με -6 βαθμούς (ως υπότροπος), 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 282.500 ευρώ, ενώ η ΑΕΚ με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 170.000 ευρώ.
Ο λόγος που συζητείται εκ νέου η υπόθεση είναι ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης ζήτησε να αυτοεξαιρεθεί, δηλώνοντας κώλυμα επειδή στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ συμμετέχει ένα ακόμη πρόσωπο που εργάζεται στην ίδια δικηγορική εταιρεία με τη σύζυγο του κ.Σκουτέρη. Γι’ αυτό δήλωσε ότι θα απέχει, ώστε να μην υπάρχει καμία «σκιά» στην απόφαση που θα παρθεί κι έτσι τη θέση του παίρνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Εφέσεων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 19/6/2017 και ώρα 17:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:
1. ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσθέτως παρεμβαίνουσας στη δίκη που εκδόθηκε η εκκαλουμένη.
2.ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White