Τόσο πολύ φοβούνται τον ΠΑΟΚ;


Αξέχαστα θα μας μείνουν τα play off της φετινής περιόδου. Αναβίωσαν τις παλιές… καλές εποχές του ΠΟΚ. Είναι επιτυχία τεραστίων διαστάσεων για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι κατάφερε να ενώσει Ολυμπιακό, Παναθηναικό και ως ένα βαθμό την ΑΕΚ. 

Και δεν ένωσε μόνο τα μεγέθη των τριών ομάδων της Αθήνας ο Δικέφαλος. Ενώθηκαν πολιτικοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι του Τύπου σε μια πρωτοφανή συμμαχία διαπλοκής και συμφερόντων, απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ιστορικές οι στιγμές και σίγουρα αποτελούν την απαρχή μια νέας εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία. Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι πλέον ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Μια συμμαχία (ομάδων και συμφερόντων), πολιτική και επιχειρηματική διαπλοκή διανθισμένη από μια καλοστημένη μηχανή λάσπης των ελεγχόμενων ΜΜΕ.

Είναι θετικό όταν ξέρεις τους εχθρούς. Οργανώνεσαι υποψιασμένος για το τι σε περιμένει και λειτουργείς ανάλογα. Ο παλιός ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την διαμορφωθείσα κατάσταση. Ο νέος ΠΑΟΚ είναι άλλος ΠΑΟΚ. Όποιος δεν το αντιλήφθηκε, δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν όλοι. Λένε πως «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Θα διαπιστώσουμε του λόγου του αληθές σύντομα. Θα πρέπει να ένιωσε μεγάλη ντροπή ο Δημήτρης Σαραβάκος, βλέποντας το βράδυ της Τετάρτης τους παίκτες της ομάδας του να πανηγυρίζουν σας τρελοί στην Τούμπα γιατί κατέκτησαν την 2η θέση στα play off.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos