Ο Πασχαλάκης στο κάδρο του ΠΑΟΚ

Ο φάκελος μεταγραφές, θα ανοίξει για τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την επιλογή προπονητή.
Η επιλογή τεχνικού, αποτελεί προτεραιότητα καθώς με την πρόσληψη κόουτς θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, στα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Δικέφαλος αναζητά γκολκίπερ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει δυο τερματοφύλακες στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς εκτός από τον τραυματισμό του Γλύκου, υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Μπρκιτς, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν, πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
Αν πράγματι ο Σέρβος δεν μείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου, είναι πολύ πιθανό η ομάδα να ασχοληθεί με την περίπτωση του Αλέξανδρου. Πασχαλάκη.
Ο 27χρονος τερματοφύλακας που ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τον Ιούνιο του 2018, προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ που εξετάζει θετικά την περίπτωση του.
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση του Πασχαλάκη (οποιαδήποτε εξέλιξη θα δρομολογηθεί μετά την πρόσληψη προπονητή), θα σημάνει την αποχώρηση του Μπρκιτς καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Δικέφαλος αναζητά κι άλλο γκολκίπερ από το εξωτερικό, για τον οποίο μάλιστα προτίθεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White