Ντάμπλ για τα κορίτσια!

O αυτοκράτορας του γυναικείου ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ, παρέσυρε στο διάβα του και τον Φείδωνα Άργους, συντρίβοντάς τον με 7-0 στον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στη Λειβαδιά και κατέκτησε το νταμπλ για τη σεζόν 2016-2017.
Ο Δικέφαλος, με αυτή τη νίκη, έκανε 18 τους τίτλους της ιστορίας του, παραμένοντας ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος. Τα τρία τελευταία χρόνια οι ασπρόμαυρες είναι οι Νταμπλούχες της χώρας , ρεκόρ που δεν έχει πετύχει ποτέ κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη απείχε πολλά επίπεδα από τον αντίπαλό της στον τελικό, στο 23ο λεπτό του οποίου είχε καθαρίσει τη νίκη καθώς προηγήθηκε με 3-0. Η Βαρδαλή με σχεδόν τον ίδιο τρόπο και δύο διαγώνια σουτ σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα του ΠΑΟΚ ενώ η Μάρκου με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Κακαμπούκη και Παντελιάδου έκλεισαν το χορό των τερμάτων του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ακριβώς στον ίδιο ρυθμό με τα κορίτσια του Δικεφάλου να κάνουν επίδειξη δύναμης. Η Μάρκου και η Παντελιάδου διπλασίασαν νωρίς τα τέρματά τους.
Ο Δικέφαλος συνέχισε να σφυροκοπά την αντίπαλη εστία όμως η καλή εμφάνιση της Γιαννακούλη κάτω από την εστία του Φείδων έσωσε την ομάδα της από ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White