Ξεκίνησε η αναζήτηση των Αμερικανών

Με δεδομένο ότι η προετοιμασία του Δικεφάλου εν όψει της σεζόν 2017-2018 θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου είναι πολύ νωρίς τα όποια σχέδια για την στελέχωση της ομάδας της νέας χρονιάς.
Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη προβεί στους απαραίτητους ελέγχους και στις έρευνες για τους Αμερικανούς παίκτες που θα έρθουν αυτήν την χρονιά στον ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται ανελλιπώς το ετήσιο τουρνουά στο Portsmuth, είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις τόσο με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, όσο και με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου. O coach του Δικεφάλου αν και βρίσκεται στην Αθήνα είναι σε συνεχείς επαφές με την διοίκηση της ομάδας.
Αυτό που ενδιαφέρει τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων για τους παίκτες είναι ο συνδυασμός αγωνιστικών προσόντων, αλλά και βεβαία της γενικής συμπεριφοράς τους, καθώς είναι γνωστό ότι μια ομάδα για να πετύχει επιβάλλεται το καλό και ομογενές κλίμα.
Εξελίξεις σε αυτό το θέμα δεν αναμένονται άμεσα, αφού όπως αναφέραμε και πιο πριν είναι ακόμα πολύ νωρίς να προχωρήσει η ομάδα στην στελέχωση της από Αμερικανούς, διότι κύριο μέλημα της είναι ο Ελληνικός κορμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White