«Ωραίο δώρο για τον κόσμο μας…»


Ο Γιάννης Παντακίδης, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος, μέσα από τις δηλώσεις του στο paokvolley.gr, αναφέρεται στη δύσκολη χρονιά, που τελείωσε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, την Ευρώπη και την ανάγκη που έχει η ομάδα από την στήριξη του κόσμου και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αρχηγού:

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Από την αρχή είχαμε πολλούς τραυματισμούς, όμως στα κρίσιμα ματς δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε. Στο τέλος τα καταφέραμε με την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα ήταν η στιγμή που σημάδεψε την χρονιά που πέρασε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για την επόμενη σεζόν εύχομαι να μην έχουμε τους τραυματισμούς της περασμένης χρονιάς, να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε πιο πολλά από ότι φέτος. Βρισκόμαστε ήδη στους ομίλους του Champions League και ελπίζω να κάνουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Όσο για τους φιλάθλους μας...εννοείται ότι τους θέλουμε διπλά, και ακόμα πιο κοντά μας στις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να τους χαρίσουμε ξανά αυτό το ωραίο δώρο......το πρωτάθλημα!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos