Ενδιαφέρον για Ενρίκε-Τσίμιροτ

Την ώρα που φούντωσε η συζήτηση για το ποιοι παίκτες θα έρθουν αυτό το καλοκαίρι στην Τούμπα, έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για τους παίκτες, που μπορεί να φύγουν…
Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει παίκτης, που δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Για τον καθένα, μπορεί να τεθεί θέμα, εφόσον η τιμή είναι εκεί, που πρέπει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ βγάζει στο σφυρί τους παίκτες του, αλλά από την ώρα, που σχεδόν όλα τα συμβόλαια έχουν ρήτρες, οι ατζέντηδες είναι λογικό να «σκαλίζουν» την αγορά για τους πελάτες τους.

Αυτό που λέγεται στην Τούμπα και το έχει πει δημοσίως και ο Μίχελ, είναι πως η βάση δεδομένων ανανεώνεται συνεχώς κι εφόσον πουληθεί κάποιος παίκτες, θα υπάρχει μια τσεκαρισμένη περίπτωση για να τον αντικαταστήσει.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΝΡΙΚΕ
Τις τελευταίες μέρες στην Τούμπα έφτασε… φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Πέντρο Ενρίκε. Ατζέντης, που ενεργεί για λογαριασμό μιας γαλλικής και μιας ισπανικής ομάδας, ενημέρωσε ότι μπορεί να φέρει πρόταση κοντά στο εκατομμύριο για τον Βραζιλιάνο, εφόσον ο ΠΑΟΚ θέλει να τον παραχωρήσει. Φυσικά, η συζήτηση σταμάτησε εκεί, αφενός γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει, κι αφετέρου γιατί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο πλήρωσε περίπου 1.700.000 ευρώ.
Αυτό, που λένε στην Τούμπα είναι πως για τον Ενρίκε δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουν οτιδήποτε, αν δεν συνοδεύεται με πρόταση τουλάχιστο 3.000.000 ευρώ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΙΜΙΡΟΤ
Σ΄ αυτά τα δεδομένα κινείται και η περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ. Η δική του περίπτωση, βέβαια, είναι διαφορετική, καθώς έκλεισε δυο σεζόν στην Τούμπα κι οι ατζέντηδές του, προσπαθούν εδώ κι ένα χρόνο να προκαλέσουν το ενδιαφέρον κυρίως γερμανικών ομάδων.
Τη μια εμφανίζουν ενδιαφέρον της Βέρντερ, την άλλη ενδιαφέρον της Φρανκφούρτης (που έχει Κροάτη προπονητή, τον Νίκο Κόβατς), αλλά όπως έγραψε και την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA, αυτή τη στιγμή και με τα νούμερα του Βόσνιου χαφ (47 αγώνες, 0 γκολ, 0 ασίστ), καμιά ομάδα δεν πρόκειται να δώσει τα χρήματα, που ζητά ο ΠΑΟΚ για να το συζητήσει.
Όπως και για τον Ενρίκε, έτσι και για τον Τσίμιροτ, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης, αν η πρόταση δεν είναι τουλάχιστο 3.000.000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Στην Τούμπα ασχολούνται αυτές τις μέρες και με τους παίκτες, που είτε είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες, είτε ήταν στην τελευταία σεζόν στον ΠΑΟΚ και δεν είναι βέβαιο ότι είναι αναγκαίοι την επόμενη σεζόν.
Με δεδομένο ότι σε 10 μέρες θα συγκεντρωθεί η ομάδα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να θελήσει ο Στανόγεβιτς να πάρει κάποιους απ΄ αυτούς τους παίκτες μαζί του στην προετοιμασία για να τους αξιολογήσει, πριν παρθεί η οριστική απόφαση.
Για κάποιους, πάντως, το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν φέτος στον ΠΑΟΚ σχεδόν αποκλείεται και ήδη αναζητούνται ομάδες για να δοθούν δανεικοί, είτε να παραχωρηθούν ως ελεύθεροι.
Ένας από τους παίκτες, που γίνεται συζήτηση να φύγει ως ελεύθερος, είναι ο Κοροβέσης, ο οποίος την τελευταία διετία δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στον ΠΑΟΚ.
Πηγή : FORZA

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White