Από που θα γίνει η αφαίρεση

O ΠΑΟΚ θα καταθέσει άμεσα έφεση κατά της πρωτοφανούς τιμωρίας του για όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, αφού τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με αφαίρεση 6 βαθμών, 7 ματς κλείσιμο της Τούμπας και 282.500 ευρώ πρόστιμο!
Και όλα αυτά την ώρα που στην ΑΕΚ (οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πλακώνονταν μόνοι τους στην πεζογέφυρα…) επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο (170.000) και μόνο τρία ματς χωρίς κόσμο.
Το ερώτημα πολύ κόσμου είναι από ποια βαθμολογία θα αφαιρεθούν οι έξι βαθμοί (ή όσοι τελικά μείνουν μετά τις εφέσεις) του ΠΑΟΚ.
Νομικά δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η βαθμολογία των play off άρα αυτό είναι το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ τη μέρα που βγήκε η απόφαση και από εκεί πρέπει να γίνει η αφαίρεση.
Η βαθμολογία θα πρέπει να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες για να δηλωθούν και οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Λογικά όμως όλοι οι άλλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) θα πιέσουν για να φάει την καμπάνα ο ΠΑΟΚ για το χρόνου, αλλά αυτό είναι νομικά αβάσιμο.
Ήδη ορισμένα αθηναϊκά σάιτ προεξοφλούν ότι η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών θα πάει στην επόμενη σεζόν! Γιατί; Αφού δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η τρέχουσα βαθμολογία των play off.
Ο «πόλεμος» συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παλέψει πάλι απέναντι σε όλο το ΠΟΚ.
Όπως και να έχει θα πρέπει να δοθεί και πάλι μία μεγάλη νομική μάχη…

Πηγή:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White