Το πρόγραμμα και οι αντίπαλοι

Δύο αντιπάλους πρέπει να νικήσει ο Δικέφαλος για να μπει στους ομίλους του Europa League. O ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό του Europa League και θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση της 14η Ιουλίου.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 3 Αυγούστου. Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών και στην συγκεκριμένη φάση (τρίτο προκριματικό γύρο) συμμετέχουν 58 ομάδες. 25 ομάδες που προκρίνονται απευθείας όπως ο ΠΑΟΚ και άλλες 33 που θα προκριθούν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αυτοί την στιγμή λοιπόν δεν υπάρχουν υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αφού αυτοί θα προκύψουν από τις 100 που συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο και τις 33 που στο τέλος θα περάσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Οι Βοϊβοντίνα (Σερβία), Μπρόντμπι (Δανία), Βιντεότον (Ουγγαρία), Ολίμπικ Ντόνετσκ (Οκυρανία), ΑΕΛ Λεμεσού (Κύπρος), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Τρεντσίν * (Σλοβακία), Σκεντέρμπεου (Αλβανία), Αμπερντίν (Σκωτία), Ουτρέχτη (Ολλανδία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Σεντ Τζόνστον (Σκωτία), Ντινάμο Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Βέντσπιλς (Λετονία), Οντ Γκρένλαντ (Νορβηγία), Κραϊόβα (Ρουμανία), Άρκα Γκντίνια (Πολωνία), μπορεί αν προκριθούν να είναι υποψήφιοι αντίπαλοι των ασπρόμαυρων.
Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί του αδύναμου αντιπάλου του θα περάσει στα play off του Europa League και θα βρίσκεται ένα βήμα από τους ομίλους.Εκεί συμμετέχουν 48 ομάδες και ο ΠΑΟΚ θα είναι ξανά στους ισχυρούς. Έτσι θα αποφύγει αντιπάλους όπως η Άρσεναλ, η Λιόν, η Βιγιαρεάλ και η Λάτσιο που έχουν περάσει ήδη στα play off. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου και οι αγώνες 17 και 24 Αυγούστου.
Η κλήρωση των ομίλων διεξάγεται στις 25 Αυγούστου ενώ ο τελικός του Θεσμού στην Λιόν της Γαλλίας και το «Σταντ Ντε Λυμιέρ» χωρητικότητας 59.286 θεατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White