Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ


Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται, οι παίκτες που χρειάζονται δεν είναι πολλοί, αλλά είναι κομβικοί. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας…

Τι μας μένει από τα ονόματα της λίστας; Ο Λουτσέσκου σίγουρα, ο οποίος προτάθηκε, ψάχνεται, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, όμως τα πέριξ του ΠΑΟΚ θέλουν να ακούσουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Απλά όταν ο χρόνος πιέζει και η προεργασία δεν είναι σε σούπερ επίπεδα, δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα.

Αν αφήσουμε στην άκρη τα πρόσωπα, ο ΠΑΟΚ σίγουρα αναζητά έναν προπονητή που θα του προσδώσει τακτική ισορροπία και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει εκτός από τη γνώση του πως το καταφέρνεις, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση και σε ποδοσφαιριστές που έχουν ανώτερη τακτική παιδεία και σταθερότητα από αυτούς που ήδη διαθέτουμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό καλό για τα ελληνικά δεδομένα, όμως εκτιμώ πως δεν είναι και λίγες πλέον οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι βέβαια και όσες τις προηγούμενες χρονιές, αλλά είναι εξαιρετικά κομβικές.

Με τον Γλύκο να είναι εκτός μάχης μέχρι τον Νοέμβριο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σίγουρα τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου και ίσως έναν δεύτερο εκτός κι αν πάρει το ρίσκο με τον Σιαμπάνη. Σε πρώτη φάση πάντως, για να πάμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, πρέπει μέχρι και το ταξίδι στην Ολλανδία στις 2 του Ιούλη να έχουμε κλείσει έναν πρώτης γραμμής. Ο Μπόικο είναι ο διαθέσιμος αλλά δίνεται μόνο δανεικός, κάτι που με μία νορμάλ οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό. Άλλες περιπτώσεις σίγουρα υπάρχουν και δεν είμαστε σίγουροι ακόμη προς τα πού θα κινηθεί η ομάδα.

Κάτι άλλο για να περάσουμε τον τρίτο προκριματικό δεν καιγόμαστε να πάρουμε. Έναν προπονητή λοιπόν και έναν τερματοφύλακα.

Αν πάρουμε θέση προς θέση, υπάρχει η εξής εικόνα.

Στα δεξιά μπακ με Μάτος και τον Καρβαχάλ των φτωχών Κίτσιου είμαστε καλά, ενώ επιστρέφει από τον δανεισμό ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που έχει στοιχεία και το μόνο θέμα που έχουμε αφορά στους τραυματισμούς του.

Στα στόπερ είναι σαφές πως χρειαζόμαστε έναν πιο δυναμικό, προσωπικότητα που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα. Η μία και πολύ σημαντική ανάγκη που έχουμε, είναι εκεί.

Στα αριστερά μπακ, ο Λέοβατς είναι ο ένας και μετά λέγεται πως έχουμε συμφωνήσει με τον Γάλλο Λεβέκ που πάει για κάλυψή του. Υπάρχουν και οι Γιαννούλης και Δεληγιαννίδης που πρέπει να αποφασιστεί τι θα απογίνουν.

Στα αμυντικά χαφ υπάρχει μόνο ο Κάνιας, άρα χρειαζόμαστε έναν πιο δυναμικό και ογκώδη παίκτη για να έχουμε και αυτή την επιλογή. Καλός ο Ισπανός, αλλά πολύ μόνος.

Διαβάστε περισσότερα στο... sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos