«Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκ. για Μπόικο»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά είναι δεδομένο ότι παράλληλα έχει ανοιχτή γραμμή με αρκετούς παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.
Ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν και πάλι για πρόταση του Δικέφαλου για την απόκτηση του Ντένις Μπόικο από την Μπεσίκτας, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι έως τώρα από την ομάδα, αλλά και χωρίς να έχει διαψευστεί το θέμα.
Σύμφωνα με τουρκικά σάιτ, η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να αποδεχθεί προσφορά του ΠΑΟΚ ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Ουκρανό πορτιέρο, ο οποίος πριν πάει στην Τουρκιά ήταν στην Ντνίπρο μαζί με τον Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ!
Ο Μπόικο βρέθηκε πέρυσι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, αλλά δεν έπιασε και όταν πήγε δανεικός στη Μάλαγα, έμεινε στη σκιά του Καμενί. Οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν και ο ΠΑΟΚ (σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα) έχει έτοιμη πρόταση για να τον πάρει.
«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, Ντένις Μπόικο. Η διοίκηση της Μπεσίκτας θέλει να σκεφτεί την συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει την αντιπρόταση της Ντιναμό Κιέβου, που εδώ και καιρό έχει δείξει ενδιαφέρον. Αν οι Ουκρανοί δεν ανταποκριθούν, τότε ο Μπόικο θα παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ», αναφέρεται σε τουρκικό δημοσίευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White