Κολλημένοι με την κούπα! (vid)

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, δηλώνοντας αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε αναλυτικά:
Για το γεγονός οτι η ομάδα δεν έχει ηγέτες:
«Έχουμε ηγέτες. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτοι μας έφεραν εδώ».
Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα:
«Δεν έχουμε άγχος. Ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και για την πόλη αυτό το Κύπελλο και έχουμε κίνητρο. Θέλουμε να αποδείξουμε οτι εμείς θέλουμε πολύ να το πάρουμε. Δεν υπάρχει ξεχωριστή πίεση. Πίεση υπάρχει απο το ξεκίνημα της χρονιάς».
Για την ΑΕΚ την παρουσία του Αραούχο:
«Σίγουρα ειναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες. Προετοιμαζόμαστε, έχουμε και εμείς καλούς παίκτες και μάλιστα καλύτερους και εννοείται, ότι εχουμε ετοιμάσει την ομάδα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.
Η φετινή ομάδα έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα. Χρειάζεσαι χρόνο και δεν είναι εύκολο να φτιαξεις έναν κορμό αλλά με σκληρή δουλειά και με παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλουμε η ομάδα εμφανίζεται σιγά σιγά όπως την θέλουμε και για αυτό μας έφερε εδώ. Είμαι αισιόδοξος.
Για το τι είπε στους παίκτες για τον τελικό και επισης για την διαιτησία, σημείωσε:
«Το τι θα πούμε στους παίκτες, το κρατάμε για εμας. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να κερδίσουμε του Κύπελλο Για την διαιτησία δεν έχω να πω τίποτα. Πιστεύω θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρος».
Δείτε εδώ ένα χαρκτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White