Απίστευτο ευτράπελο: Κόλλησε το πούλμαν του ΠΑΟΚ, σε βανάκια οι παίκτες! (pic & vid)


Το πούλμαν του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο γήπεδο διότι κόλλησε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πλησίον του γηπέδου, με αποτέλεσμα οι παίκτες να φτάσουν στο γήπεδο με βανάκια.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν γύρω στις 18:20 από την Πορταριά Πηλίου, ωστόσο λίγο πριν πλησιάσουν στο γήπεδο, αντίκρισαν ένα ασυνήθιστο σκηνικό, αφού παρκαρισμένα αυτοκίνητα, είχαν κλείσει το δρόμο με αποτέλεσμα να μην έχει διάδρομο για να περάσει το πούλμαν.

Οπως φαίνονταν και από τα πλάνα της COSMOTE TV που δείχνει το παιχνίδι, άνθρωποι της ασφάλειας του Δικεφάλου, προσπάθησαν με τα χέρια τους να μετακινήσουν κάποια αυτοκίνητα δίχως αποτέλεσμα.


Tότε επιστρατεύθηκαν τα βανάκια που μετέφεραν τον εξοπλισμό της ομάδας για να μεταφέρουν αυτά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, φτάνοντας εκεί με καθυστέρηση να καλύπτουν τις μύτες τους προκειμένου να μην εισπνεύσουν τα δακρυγόνα που είχαν εκτοξευτεί εξαιτίας των επεισοδίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos