Οι αντίπαλοι στο Champions League!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση των Play off και έχει πλέον πολλές ελπίδες να κερδίσει το εισιτήριο του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ουσιαστικά όποια ελληνική ομάδα προκριθεί στον Θεσμό θα πρέπει να νικήσει δύο ισχυρούς αντιπάλους για να μπει στους ομίλους, έναν στον τρίτο προκριματικό γύρο και έναν στα play off
Εφόσον καταφέρει να προκριθεί στο Champions League ΠΑΟΚ με 35.080 βαθμούς θα βρίσκεται σίγουρα στους ανίσχυρους και επίσης σίγουρα,  θα έχει υποψήφιους  αντιπάλους τις Ντιναμό Κιέβου, Άγιαξ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι άλλες δύο υποψήφιες θα εξαρτηθούν από το αν πάρει η Μπεσίκτας το πρωτάθλημα στην Τουρκία και από το αν η Πλζεν καταφέρει στο τέλος να κάνει την έκπληξη στην Τσεχία και να κατακτήσει τον τίτλο. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε υποψήφιοι αντίπαλοι θα είναι και οι Μπεσίκτας με την Μπριζ και λίγες πιθανότητες υπάρχουν και για την Στεάουα Βουκουρεστίου. Ωστόσο επειδή και τα δύο θεωρούνται σχεδόν απίθανα, οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα είναι κατά πάσα πιθανότατα οι εξής πέντε.
Ντιναμό Κιέβου (67.526)
Άγιαξ                    (67.212)
Βικτόρια Πλζεν  (40.635)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας  (39,606)
Μπριζ                   (39,480)
Όσο για τα play off εκεί περιμένουν ήδη ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Λίβερπουλ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και η τρίτη του ιταλικού πρωταθλήματος που μπορεί να είναι είτε η Ρόμα, είτε η Νάπολι.
Όλα τα παραπάν φυσικά ισχύον και για οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα καταφέρει και αναδειχθεί πρώτη στα play off.

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White