Αποφασίζουν σήμερα το πρωί για τον τελικό!

Τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής, θα αποφασιστεί αν τελικά θα  διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου κανονικά το Σάββατο ή όχι.
Τη δεδομένη στιγμή, αυτό που είναι πιο πιθανό, είναι να γίνει τελικά κανονικά ο αγώνας το Σάββατο στις 20:30,όμως τίποτα δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί.
Πάντως τόσο η ΕΠΟ όσο και οι δύο φιναλίστ, πιέζουν την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να «ανάψει το πράσινο φως», με την Ομοσπονδία να διαβεβαιώνει πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν.
Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στο Βόλο. ενώ έχουν ναυλωθεί και όλα τα πούλμαν των φιλάθλων των δύο ομάδων.
Στις προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ώρες .ώστε να μην αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου, έπεσε στο τραπέζι μία πρόταση που θα συζητηθεί για το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων. Αυτό εξάλλου ήταν το το Νο1 πρόβλημα που προέκυψε στην έκτακτη σύσκεψη που ξεκίνησε στη ΓΓΑ το βράδυ της Πέμπτης.
Ωστόσο η ελληνική Πολιτεία αναζητάει κάθε τρόπο ώστε να γίνει κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5) και προς αυτή την κατεύθυνση, εξετάζει την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για το θέμα των εισιτηρίων.
Ποια είναι αυτή; Τη στιγμή που κάθε φίλαθλος θα κόβει το εισιτήριο του στην είσοδο του γηπέδου, να τοποθετείται πάνω ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και με αυτόν τον τρόπο να κατευθύνεται στη συνέχεια προς αυτήν!
Εξάλλου τα ξημερώματα σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τόνισε ότι εντός της ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί και η αρίθμηση των θέσεων του Πανθεσσαλικού.

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White