Δύο δικογραφίες για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο δικογραφίες για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου. Στον εισαγγελέα ο πρώτος φάκελος -σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA- για θανάσιμο τροχαίο την επόμενη εβδομάδα, αναζητούνται οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης..

Ο Κύπριος φίλος του Δικεφάλου έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών στις 4 Μαΐου, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη στις 27 Απριλίου, μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, στην πάνω μεριά του Αριστοτελείου, κοντά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όταν μία ομάδα τεσσάρων Κυπρίων, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, δέχτηκε επίθεση από 6-7 αγνώστους. Τότε ο Νάσος Κωνσταντίνου στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέρασε βιαστικά τον δρόμο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα οι αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση οπαδών του Ηρακλή, παρότι επίσημα δεν αναφέρεται η ταυτότητά τους. 
Για την υπόθεση υπάρχουν δύο δικογραφίες σε εξέλιξη. Η πρώτη από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους και η δεύτερη από το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία κι αφορά σε τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό. 
Ο δεύτερος φάκελος πρόκειται να σταλεί στην εισαγγελία την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, με τον κατηγορούμενο να είναι 40χρονος ημεδαπός.
πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White