Δύο χρόνια χωρίς χρέη!

Μέρα… ανεξαρτησίας είναι η 12η Μαϊου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια, απαλλασσόταν δια παντός από τον βραχνά των παλιών χρεών που τον κρατούσαν δέσμιο.

Ήταν η πρώτη μεγάλη δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ το 2012, και την οποία έκανε πράξη στις 12/5/15, αποπληρώνοντας όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο με εφάπαξ καταβολή 10.886.811 ευρώ, κάνοντας και πάλι την ομάδα εντελώς ελεύθερη, αυτόνομη και ανεξάρτητη!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

«Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά». Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν! Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους. Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!».
Δείτε το βίντεο του «PAOK TV» με την ιστορική στιγμή για τον Δικέφαλο, της παράδοση των παραστατικών της εξόφλησης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον Ιβάν Σαββίδη στην υπεύθυνη της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης…


πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White