«Το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού της Πυλαίας και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στο πλαίσιο των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου:
«Το Σάββατο θέλω να πάρουμε το Κύπελλο και να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη».
Για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου ανέφερε:
«Τα τρομακτικά πράγματα που έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με έχουν επηρεάσει. Μην σκοτώνετε ο ένας τον άλλον. Το παιδί ήρθε από την Κύπρο να χαρεί μαζί μας και δυστυχώς συνέβη αυτό που συνέβη. Παρακολουθούμε τα γεγονότα, εμείς σε κάθε ενέργεια και πράξη μας θα αποδεικνύουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια».
Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία Κυζα:
«Οι υστερίες και τα δάκρυα συνεχίζουν ακόμη στη Αθήνα, σαν να μην είδαν ότι έκαναν λάθη στο παρελθόν και μέχρι σήμερα. Πρέπει να έχουμε απόλυτη ψυχραιμία στον τελικό κι εύχομαι καλή τύχη.
Είμαι πολύ χαρούμενος διότι εμείς σε όλες τις κατευθύνσεις του αθλητισμού χαιρόμαστε και στεναχωριόμαστε το ίδιο.
Μιλήσαμε πιο πριν και με το χάντμπολ και συζητήσαμε τα προβλήματα. Ο γιος μου σήμερα μου έστειλε μήνυμα που έλεγε μπαμπά μην ξεχάσεις σήμερα στο βόλεϊ».
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ:
«Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα, γιατί με αυτό τον κόσμο μέσα στο γήπεδο θέλαμε να πάρουμε τον τίτλο. Αλλά τραυματίστηκε ο καλύτερος μας παίκτης και το αποτέλεσμα ήταν λογικό».
Για το επόμενο παιχνίδι:
«Σκέφτομαι την κούπα και θέλω να πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε. Χρειάζεται καλή ψυχολογία και τύχη».
Για τη συνεργασία με τον ΑΣ:
«Μέσα σε γιορτινό κλίμα και πολύ όμορφα μπορούμε να συζητήσουμε με τον ΑΣ προς ποια κατεύθυνση μπορούμε να στηρίξουμε περισσότερο».
Στην συνέχεια ήταν πολύ επιθετικός για τις ομάδες της Αθήνας με αφορμή τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο:
«Είναι αστείο και ντροπή γι’ αυτούς που 90 χρόνια το ίδιο σύστημα ευνοεί Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ένα σύστημα με βαθιές ρίζες που δεν φαντάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι. Την άποψη του ΠΑΟΚ θα την σέβονται. Και όπως λένε στην Ρωσία… θα μιλάνε στον πληθυντικό».
Για τις δικαστικές εκκρεμότητες:
«Αν το δικαστικό σύστημα λειτουργήσει με σεβασμό στο νόμο θα υπάρξουν τιμωρίες. Κατά την δική μου παρουσία αφαίρεσαν εννιά βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε και το τσάμπιονς ληγκ από τέτοιες καταστάσεις. Ας αποδεχθούν και αυτή τη μοίρα τους τώρα και όσα έγιναν τη χθεσινή μέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White