Με ψυχολογία για το πρώτο βήμα!


Ώρα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, θέλοντας να ξεκινήσει με νίκη και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους αντιπάλους του.

O ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, η οποία εφόσον επιτευχθεί, θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για την επίτευξη του στόχου.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει ο τιμωρός κάθε αντιπάλου του, στα έξι παιχνίδια που ακολουθούν, κυρίως όλων όσων επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου. Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Δικέφαλος με τη στήριξη χιλιάδων οπαδών του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Ο Ιβιτς ζητά από τους παίκτες του να δείξουν μέγιστη προσοχή μέσα στο γήπεδο.

Συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Οι Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς και Κρέσπο στην άμυνα. Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ ενώ στην επίθεση οι Πέλκας, Κάμπος και Πρίγιοβιτς. Εχει όμως κι άλλες επιλογές στα χάφ που μπορεί να αξιοποιήσει. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τα πλέι οφ με 2 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει πόντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos