Αποκάλυψη: Ταξίδι-αστραπή Μίχελ στο Παρίσι!

Η ατζέντα του Λούμπος Μίχελ είναι ασφυκτικά γεμάτη αυτές τις ημέρες, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να ετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο του «Δικεφάλου»

Εκτός από τις εγχώριες επαφές για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, είτε συμμετέχουν στο φετινό ρόστερ είτε αγωνίζονται ως δανεικοί, ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» καλείται να προχωρήσει και τα θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό, το οποίο σας αποκαλύπτει αποκλειστικά το PAOK24.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Μίχελ θα αναχωρήσει την Πέμπτη για το Παρίσι, εκεί όπου θα έχει ένα πολύ κρίσιμο «ραντεβού» με φόντο τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό της μεγάλης σημασίας της συγκεκριμένης επαφής που θα γίνει στη γαλλική πρωτεύουσα είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» ταξιδεύει έκτατα για να πραγματοποιήσει τη συνάντηση που κλείστηκε, κι αφού ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους που τον περιμένουν αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ταξίδι-αστραπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία υπόθεση που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ από τη γαλλική αγορά ήταν αυτή του μέσου της Ανζέ, Σείχ Εντόι, ο οποίος παρότι βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα του για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής κι ενώ το συμβόλαιο του με το γαλλικό κλαμπ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό ως μεταγραφική περίπτωση.

Ο Μίχελ δε θέλει να χάσει χρόνο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι πολύ κρίσιμες, στην προσπάθεια να κλείσει μία από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.



πηγη:paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White