Απαγορεύει τις μετακινήσεις οπαδών ο Βασιλειάδης

Τέλος στις μετακινήσεις οπαδών ετοιμάζεται να βάλει ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έδειξαν για άλλη μια φορά ότι οπαδοί δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση. 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης,φέρεται να έχει αποφασίσει να απαγορεύσει δια νόμου τη μετακίνηση οπαδών. «Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» δήλωσε στο Real.gr για να προσθέσει. «Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου» τονίζει.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. «Πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια», ανέφερε στο Real.gr. «Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις. Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων».
Εδώ να πούμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν αντίθετος στην διεξαγωγή του τελικού αφού το Πανθεσσαλικό δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα, αλλά τελικά πείστηκε να συναινέσει για την διεξαγωγή του αγώνα.  

πηγη:

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White