«Στα πόδια μου έσκασε η κροτίδα στα μπάνια!»

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στον Πειραιά και προηγείται πλέον στη «μάχη» του πρωταθλήματος στο βόλεϊ, έχοντας φτάσει μία… ανάσα από τον τίτλο

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» μιλώντας για τον τρόπο που ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη, για τις απίστευτες επιθέσεις που δέχτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίες κακώς δεν καταγράφηκαν, αλλά και τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

Για τη σπουδαία επικράτηση του ΠΑΟΚ στον Πειραιά: Ήταν ένας καλός αγώνας με διακυμάνσεις στο σκορ, με ένταση, όχι τόσο πολύ υψηλού επιπέδου. Δείξαμε πάθος και πήραμε δύσκολες φάσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν και τυχερός. Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη, φάνηκε στο παιχνίδι μας. Δεν τα παρατήσαμε μετά το πρώτο σετ και το δείξαμε. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε πολύ.

Για τη βελτίωση που έχει ο ΠΑΟΚ: Έχουμε καλύτερη ψυχολογία, έχουμε διαβάσει καλά τον Ολυμπιακό και προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του και τον περιορίζουμε. Είμαστε παίκτες υψηλού επιπέδου, πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο με το Κύπελλο, δεν το βάλαμε κάτω και αντιστρέψαμε υπέρ μας την κατάσταση. Αν φανούμε σοβαροί και ταπεινοί με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επειδή κάναμε μία νίκη αυτό δε σημαίνει ότι θα το πάρουμε.

Για την παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι: Μπορεί να μας γυρίσει και μπούμερανγκ. Πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα για να είναι ο κόσμος ο έβδομος μας παίκτης. Με τη βοήθεια και το πάθος του μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αν δεν παίξουμε σωστά όμως εμείς μπορεί να χάσουμε. Ο κόσμος εν πρέπει να πέσει στην παγίδα και να απαντήσει αν προκληθεί γιατί θα προκαλούν αν χάνουν. Να μας βοηθήσει με τη φωνή του για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Για το αν μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί στο μεγάλο παιχνίδι που έρχεται: Ο Ντάντε, ο Στάροβιτς, ο Σαφράνοβιτς και ο Πέτκοβιτς και άλλοι που έχουμε διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια με πίεση.

Για τις αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ στο τακτικό κομμάτι: Η ψυχολογία μας άλλαξε. Ακολουθούμε άλλη τακτική με τον κ. Ελγκέτα. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και θα κάνουμε αναλύσεις, τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, δεν μπορούμε να πούμε πολλά.

Για όσα συνέβησαν στο φινάλε του χτεσινού αγώνα: Με τον Τσούποκοβιτς δεν ξέρω τι έγινε. Απλώς πανηγυρίζαμε. Εγώ πανηγύρισα λίγο πιο έντονα. Κι ήρθαν να μου ζητήσουν εμένα τον λόγο επειδή πανηγύρισα έντονα. Για αυτό με έπιασε ο Αγκάμεζ από τον λαιμό, αλλά ευτυχώς εγώ δεν αντέδρασα. Δε γράφτηκε στο φύλλο αγώνα τίποτα για αυτό το περιστατικό και για ό,τι άλλο έγινε στο τέλος παρότι έγιναν όλα μπροστά στη γραμματεία. Θα δούμε αν θα τιμωρηθεί λόγω βίντεο, αλλά δεν το νομίζω. Το περιστατικό έγινε μπροστά στη γραμματεία και δε γίνεται να μη γράφτηκε τίποτα. Μπροστά στα πόδια μου έσκασε και η κροτίδα στα αποδυτήρια. Μέσα στα μπάνια. Σε δέκα τετραγωνικά στο μπάνιο είδαμε να πετάγεται η κροτίδα.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White