ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες της ομάδας έβγαλαν ΨΥΧΗ μέσα στο Ρέντη και κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 1-3 στα σετ!

Σε ένα παιχνίδι όπου τα ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ συνθήματα ακουγόντουσαν ασταμάτητα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφτιλίσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του και να πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα!

Ο Δικέφαλος του Βορρά που αγωνιζόταν χωρίς τον βασικό του διαγώνιο για ακόμη ένα παιχνίδι, κατάφερε να ντροπιάσει τον Ολυμπιακό και να αποδείξει σε όλους το μεγαλείο της ΠΑΟΚτσήδικης ΨΥΧΗΣ.

Το να αναλύσει κανείς το σημερινό παιχνίδι και το πως εξελίχθηκαν τα σετ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία, καθώς ΟΛΟΙ οι παίκτες της ομάδας έβγαλαν το πάθος που χαρακτηρίζει αυτό τον σύλλογο.

Από τον Ντάντε που έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι, από τον ασταμάτητο Σαφράνοβιτς, από τον Σακόγλου που απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε κορυφαίο επίπεδο, από τον Γκαρά που με τις υποδοχές με το ένα χέρι τρέλανε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέχρι τον Τακουρίδη που ήταν σήμερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ στο φιλέ. Όλα τα παιδιά στην ομάδα έκαναν το κάτι παραπάνω, άλλαξαν τα ΠΑΝΤΑ από τα ημιτελικά και μετά, παίρνοντας το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ και ΠΑΟΚτσήδικο πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos