Ψάχνει στελέχη για τις ακαδημίες στο εξωτερικό ο Μίχελ

Από την ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, έχει πέσει το βάρος και πάνω στις ακαδημίες του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να έχει ανέβει αρκετά το μπάτζετ

Στο πλαίσιο αυτό, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, εκτός από την πρώτη ομάδα ασχολείται και με τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών, παρακολουθώντας την εξέλιξη της δουλειάς που γίνεται


Ο στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το να βγουν ολοένα και περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.
Έτσι, ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην αναζήτηση στελεχών για τις ακαδημίες του Δικεφάλου, ώστε να φανεί ακόμα περισσότερο η καλή δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σλοβάκος έχει ρίξει όλο το βάρος στην αναζήτηση ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι και πριν από μερικές εβδομάδες είχε αρκετά προχωρημένες επαφές με έναν άνθρωπο που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος δουλειάς.
Μάλιστα ο εν λόγο υποψήφιος που φέρεται να βρίσκεται σε επαφή ο Λούμπος Μίχελ, έχει πλούσια προϋπηρεσία σε ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και αναφορικά με την περαιτέρω οργάνωση των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.
πηγη:sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White