Αινιγματικός για το μέλλον του ο Ίβιτς!

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος προπονητής σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον Δικέφαλο τόνισε: «Περιμένουμε να μιλήσουμε ξανά με τον κύριο Σαββίδη για τη νέα χρονιά. Εγώ θέλω να περάσει η ημέρα να ηρεμήσουμε και να δούμε τι είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».
O Σέρβος προπονητής δήλωσε επίσης:
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ήττα είπε: «Κάναμε αλλαγές λόγω κάποιων παικτών που ένιωθαν κούραση. Όπως ο Ενρίκε και ο Πρίγιοβιτς. Ο Ενρίκε ζήτησε μόνος του αλλαγή. Όταν ισοφάρισε ο αντίπαλος γνωρίζαμε ότι έπρεπε να βάλουμε γκολ, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Βγήκαμε μπροστά για να πετύχουμε γκολ, ρισκάραμε αλλά δεχτήκαμε και τρίτο τέρμα».
Για ποιον λόγο έκανε κακή πορεία στα play off: Μέχρι τα play off κάναμε σπουδαίο πρωτάθλημα αλλά όντως ήμασταν κακοί στα play off. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι ο πρώτος που έχω την ευθύνη και είμαι στεναχωρημένος. Δεν μείναμε μόνο εμείς από δυνάμεις αλλά και οι άλλοι δεν είχαν. Εμείς είχαμε πολλούς καινούργιους παίκτες και μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν παίξει πολλά ματς. Μερικοί πχ είχαν 15 ματς και φέτος πάνω από 50. Και επίσης είχαν πολύ μεγάλη πίεση ενώ δεν την είχαν στις προηγούμενες ομάδες τους. Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για αυτό. Ίσως λοιπόν να ήταν και το μυαλό τους λίγο πιο χαλαρό.
Τι κρατάει από τη φετινή σεζόν: «Μέχρι πριν 3 βδομάδες μπορώ να είμαι μόνο περήφανος για ότι έχουμε κάνει. Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν . Αν πε΄ρναμε και την πρώτη θέση θα λέγαμε ότι τα τελευταια 30 χρονια. Βεβαια μετά από αυτό που δεν καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ όπως είναι μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχος όπως είνα ιο ΠΑΟΚ. Η συγκέντρωησ πρέπει να είναι είναι 100% από την πρώτη μέρα ως την τελευταία. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματα ματς».

Για το αν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι καλοί που έχουν συμβόλαιο εδώ. Κατά την γνώμη μου χρειαζόμαστε ενίσχυση σε 3-4 θέσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White