«Βλέπει» Ντανίλο Σοάρες ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Ντανίλο Σοάρες που μένει ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, ώστε να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν

Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως είναι οι επαφές του ΠΑΟΚ με υποψήφιους στόχους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως προκύπτει από την τελευταία επαφή που είχαν ο Λούμπος Μίχελ με τον Ιβάν Σαββίδη. 


Μία από τις θέσεις που αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι εκείνη του αριστερού μπακ, με την «Metrosport» να αναφέρει πως έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Ντανίλο Σοάρες. 

Πρόκειται για Βραζιλιάνο φουλ-μπακ (μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά) που ανήκει στην Χόφενχαϊμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και να έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς να έχουν περάσει από… κόσκινο την περίπτωσή. 

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι 26χρονος άσος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για σχεδόν 1,5 χρόνο. 

Εν τω μεταξύ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι επαφές είναι σε τόσο προχωρημένο για κάποιο αριστερό μπακ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει κάποιον ποδοσφαιριστή και θα τον ανακοινώσει μετά τη λήξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.


πηγη:sportfm

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White