Σέρβικη αποθέωση για Πρίγιοβιτς

Πριν λίγες μέρες, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κλήθηκε στην εθνική Σερβίας από τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν. Τώρα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αποθεώνεται από τα ΜΜΕ της χώρας του για το φοβερό γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο, με το οποίο χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο με 1-0.

Αναλυτικά διάφορα σερβικά σάιτ αναφέρουν τα εξής:

sport.blic.rs: «Ο Πρίγιοβιτς οδηγεί τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Το νέο μέλος της Εθνικής Σερβίας ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε το γκολ της νίκης στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0»
sportske.net: «Ο Πρίγιοβιτς έφερε τρεις πόντους στον ΠΑΟΚ. Δύο μέρες μετά την κλήση του στην εθνική Σερβίας από τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν για το ματς με την Ουαλία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 1-0».
naslovi.net: «Το γκολ του νέου αετού: ο Πρίγιοβιτς οδηγεί τον ΠΑΟΚ στο Champions League! Με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο».
reporter.rs: «Χαμογελούν και τα… μουστάκια του Μούσλιν: ο Πρίγιοβιτς έφερε τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ στο δρόμο για τα προκριματικά του Champions League»
sportklub.rs: «Ο Πρίγιοβιτς συστήνεται στην εθνική Σερβίας! Με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος».

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White