Ξέσπασμα Μίχελ για Τζαβέλλα:«Να μας αφήσει ήσυχους»


Την δική του απάντηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα, τόσο καιρό μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα έδωσε ο Λούμπος Μίχελ, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να εξαπολύει «επίθεση» κατά του διεθνούς μπακ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «inpaok.com»:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό ο Τζαβέλλας. Ο Βλάνταν Ίβιτς αξίζει απολύτως όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έκανε μία επιλογή στο θέμα του Τζαβέλλα και εγώ τον στηρίζω απόλυτα. Πιστεύω πως με τον Τζαβέλλα στα αποδυτήρια δεν θα κατακτούσαμε ποτέ το Κύπελλο.

Όταν ο Τζαβέλλας έφυγε από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες μπόρεσαν να χαμογελάσουν ξανά. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο ίδιος άνθρωπος από την ημέρα που τον γνώρισα. Προσπαθεί να δίνει το 100% του για τον ΠΑΟΚ και θέλει να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του».

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνέχισε λέγοντας:

«Ο Τζαβέλλας άλλαξε από την ημέρα που του ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Αν θυμάστε στις αρχές της χρονιάς ήταν όλα καλά. Μάλιστα, στους αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως μετά το νέο του συμβόλαιο όλα αλλάξανε. Θέλησε να γίνει ο… αρχηγός των αποδυτηρίων, είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι καλύτεροι και αναπλήρωσαν το κενό που άφησε με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Μιλήσατε για την παρουσία του στα αποδυτήρια τι ακριβώς συνέβαινε εκεί με τον Τζαβέλλα;

«Προσπαθούσε να χωρίσει την ομάδα σε διάφορα γκρουπ. Για παράδειγμα είχε πάρει με το μέρος του όλους τους μικρούς λέγοντας τους πως αυτός είναι ο μέντορας τους και πως ο Μίχελ και ο Ίβιτς δεν είναι τίποτα και ότι πρέπει να ακούνε μόνο αυτόν».

Εσείς και ο Βλάνταν Ίβιτς συμφωνήσατε με την ανανέωση του συμβολαίου του;

«Ναι συμφωνήσαμε επειδή πριν από αυτό ήταν ένας κανονικός ποδοσφαιριστής και που ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου δεν σκεφτόταν το ποδόσφαιρο αλλά μόνο τον εαυτό του».

Ξέρετε τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και τον Ίβιτς;

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά εγώ υποστηρίζω τον Βλάνταν. Από την ημέρα που ο Τζαβέλλας έφυγε από την ομάδα, ο ΠΑΟΚ έγινε καλύτερος».

Αν συναντούσατε τον Τζαβέλλα τι θα του λέγατε;

«Θα του έλεγα να ξεχάσει ΠΑΟΚ και τον Ίβιτς και ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στην καριέρα του στην Τουρκία και στην Εθνική Ελλάδος και να μας αφήσει ήσυχους να δουλέψουμε».

Έχετε κάτι να του πείτε για όσα λέει για τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς;

«Νομίζω πως είναι αρκετά έμπειρος και πρέπει να καταλάβει πως το κομμάτι του ΠΑΟΚ έχει κλείσει οριστικά για αυτόν! Μέχρι σήμερα κανείς από εμάς δεν έχει μιλήσει άσχημα για αυτόν. Πρέπει να ξεχάσει τον Ίβιτς και τον ΠΑΟΚ και να ασχοληθεί-να αφοσιωθεί στη νέα του καριέρα στην Τουρκία».

Τέλος, ο Λούμπος Μίχελ τόνισε:

«Δεν θέλω να πω άλλα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αν ο Τζαβέλλας αποφασίσε να ξαναμιλήσει αρνητικά για τον ΠΑΟΚ ή τον Βλάνταν Ίβιτς θα επανέλθω με πολλά περισσότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos