Εκτός διαιτησίας ο Κομίνης!


Συμπεριφορά που λογικά πρέπει να τον θέσει εκτός διαιτησίας, είχε ο διαιτητής Κομίνης κατά την διάρκεια του αγώνα Παναθηναικού – ΠΑΟΚ.

Ο μη καταλογισμός φάουλ στο χέρι του Κουτρουμπή στο ύψος της μεγάλης περιοχής στο α΄ ημίχρονο, οι αδικαιολόγητες κάρτες που έδωσε στον Ουάρντα με αποτέλεσμα να τον αποβάλει χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό και πολλές ακόμα αποφάσεις του καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν ήθελε να εφαρμόσει τον κανονισμό για οριστική διακοπή του αγώνα, αποδεικνύουν ότι στόχος του ήταν να προστατεύει τον Παναθηναικό.

Γεγονός που αποδεικνύεται και από την σκανδαλώδη απόφαση του να μην αποβάλει τον Μπέργκ που λειτούργησε σαν χούλιγκαν στην φάση με τον Κρέπσο. Ο ανεκδιήγητος Κομίνης, απέβαλε (όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα) τους Σάχοφ και Κουλιμπαλί και όχι τον Μπέργκ που λειτούργησε με τον πλέον άσχημο τρόπο.

Ο Σουηδός τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα (!) ενώ τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και ο Κρέσπο που πεσμένος στο έδαφος δεχόταν χτυπήματα από τον Μπεργκ και τον Κουτρουμπή όμως φαίνεται καθαρά από την μετάδοση του αγώνα.

Ατιμώρητος έμεινε ο Χουλτ που επιχείρησε να χαστουκίσει τον Σάχοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White